Ben je bezig met het leren van de Nederlandse taal? Tof! De volgende apps helpen je verder op weg.
Have you started learning Dutch? Awesome! These apps will help you learn faster.

Quizlet
Met deze handige app kun je makkelijk nieuwe woordjes of zinnen leren. Leer je met het boek ‘Nederlands in Gang’? Dan kun je de vocabulaire van elk hoofdstuk makkelijk leren met deze app. Vul ‘Nederlands in Gang’ in in de zoekbalk en je vindt de vocabulaire per hoofdstuk.
With this useful app you can easily learn new words or sentences. The app provides cards with words and when you tick the cards, you’ll see the meaning of a word. Are you learning Dutch with the book ‘Nederlands in Gang’? You can find the vocabulary of this book per chapter in this app. Simply search for ‘Nederlands in Gang’ and you’ll find the sets.

LyricsTraining
Wie zegt dat het leren van talen supersaai woordjes stampen moet zijn? Met de app LyricsTraining luister je naar liedjes in de taal die je leert en moet jij de missende woorden invullen.
Who said learning a language has to be boring? In the app LyricsTraining you can learn a new language by listening to songs and filling in the missing words.

Tandem
Op deze app kun je chatten met mensen die de taal spreken die jij wil leren. In ruil willen zij graag wat weten over de taal/talen die jij spreekt. Je kunt elkaar berichtjes sturen, maar je kunt ook audioberichten of zelfs videobellen. Aan jou de keuze.
In this app you can chat with people who speak the language you’re learning. In exchange they would like to know something about the language(s) you speak. You can simply send messages, but you can also send audiomessages or even videocall. The choice is up to you!

Welke app gebruik jij?
Ben jij heel enthousiast over een andere taal app? Laat het me weten!
Are you excited about another language app? Let me know!

Photocredits: http://www.quotecatalog.com/